Четейки"Трудно да простиш"
от Радослав Войнов
Щом през годините
мачкаш и лазиш,
ти ги превръщаш
в различни -
не можеш добро
в сърце да запазиш,
но прошка ще търсиш
за дни неприлични.
Потънал
в различие изцяло,
загубваш
лика си човечен,
че то,
добрината изяло,
убива
светлика ти вечен.
© Валери Рибаров Всички права запазени
Мисля, че това си искал да кажеш...