11.02.2008 г., 15:54 ч.

когато... 

  Поезия » Любовна
404 0 0

Когато любовта си отива,

сякаш светът се срутва за миг.

Сърцето от болка се свива,

в гърдите заражда се вик.

Ръцете ти изтръпват от униние,

сковани от студа са те,

а ти се молиш за разбиране,

за малка капчица поне.

Със мъка поглеждаш наоколо,

копнееш за щастливите мигове,

но вече нямаш нищо хубаво

и мечтите ти покрити са със снегове.

© Ива Хараланова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??