29.11.2020 г., 8:28 ч.

Когато… 

  Поезия » Гражданска
309 1 3

Когато си тъжен… Пиши!

Разказвай за хора и птици,

за пътища с чужди земи,

за песни на други езици.

 

Когато си тъжен… Мисли!

За хубави книги и вино,

за весели разни игри,

за филми от комедийното кино.

 

Когато си тъжен… Чети!

Все хубави, весели книги.

Създавай красиви мечти

и лошите мисли пъди…

© Татяна Бобчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??