Когато си тъжен… Пиши!
Разказвай за хора и птици,
за пътища с чужди земи,
за песни на други езици.
Когато си тъжен… Мисли!
За хубави книги и вино,
за весели разни игри,
за филми от комедийното кино.
Когато си тъжен… Чети!
Все хубави, весели книги.
Създавай красиви мечти
и лошите мисли пъди…
© Татяна Бобчева All rights reserved.