22.12.2019 г., 17:02 ч.

Когато... 

  Поезия » Друга
978 7 12

...

 

Когато най-последното умира...

когато няма да сме само аз... и ти.

Когато искам силно да заплача, 

когато два куплета, ще са три...

надраскани със думи, като луди,

крещящи срички, късчета тъга,

тогава ще си бъдем много чужди, 

а липсата на въздух ще е... Тя...

Когато много, много ще ти липсвам,

когато и на мен ще липсваш ти.

Когато ще съм “бивша” – за обичане,

когато никой... никой не прости,

тогава ще изгаснат сто години,

и толкова по сто луни, слънца...

Това, което имахме... премина

нахално през живота ни и спря

във нас като пристанище на спомени,

издъхнали любови и мечти...

Сърцето ми умира като есен...

А казват, че “... Сърцето не боли...”!

 

 

на Р.

© Кремена Стоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??