2.12.2015 г., 12:31 ч.

Когато жена те обича... 

  Поезия » Любовна
702 0 3

Когато жена те обича...

Когато жена те обича,
внимавай, не се заблуждавай,
това не е любовта на момиче!
По-малко вземай, повече давай!
Любовта и на буря прилича.
Тя е нестинарска жарава,
която огнена диря оставя.
Ако се плашиш, не тръгвай по нея,
защото обратен път няма... 
Но, щом да рискуваш посмееш,
то знай, ще изгориш като слама.
Когато жена те обича,
тя има аромат на кокиче,
беззащитно, крехко и бяло,
като нейното влюбено тяло.
Но, трябва да бъдеш ценител,
не само на външната хубост.
Бъди майстор,не просто любител.
С две думи - обичай до лудост!
Когато жена те обича,
бъди готов дори за разстрел,
защото тя слабак не привлича,
иска да знае, колко си смел.
Когато жена те обича,
готви се за клада във ада,
защото Любов се нарича, 
само тази, която умее
да страда... 

© Пламен Капинчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??