11.02.2020 г., 7:41 ч.

Когато може, Любов, теб да те няма 

  Поезия » Любовна
448 0 0

Нима съществува ден,
с черно мастило напоен,
да пиша и да мечтая,
как пак ще си до мен.

Приказки ще ти разказвам,
пак със слова ще омайвам
твоето сърце голямо турило
надежда за едно ново начало.

Ах, колко хубаво е да мечтая,
поет без въображение е като
война без премирие,небе без

звездици,буря без затишие.

Словата аз ще си излея,
но стига ли това да те
призова- магия една? Да си
отново до мен, само с мен.

За теб истории ще съчинявам,
щом в любов да се кълнем
Бога не дава, в мислите ще
бъдеш отново до мен, само с мен.

© Т. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??