4.06.2008 г., 10:30 ч.

Когато нашите пътеки се съберат 

  Поезия » Любовна
846 0 18
 

Когато нашите пътеки

след дълго чакане се съберат,

когато се завърнеш от далече

от някакъв различен свят,

превърнал те във нещо друго

и непознато досега,

дали ще бъде много трудно

за мен да бъдеш светлинка,

която пътя ми трънлив

в сияние да обрисува

и ти да бъдеш по-щастлив,

а аз до тебе да се будя

със пламъчета в очи,

като криле на пеперуди,

да ме издигнат над света,

да бъдем влюбени до лудост?

 

Върни се в малкия ми свят,

до сетен дъх ще те очаквам.

 

© Генка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??