7.03.2008 г., 18:16 ч.

Когато още боли 

  Поезия » Любовна
622 0 2

Когато луната нещастно

блещука в неясна мъгла,

когато небето е празно,

търсещо свойта звезда,

тогава сърцето кървящо

изпада в безумна тъга,

и спомена нежен зовящо,

то рони сълза след сълза.

 

Когато морето безлично

потъва във неми вълни,

когато нощта иронично

се впива във тебе с очи,

тогава във тебе логично

сърцето ранено кърви,

а сенките пак риторично

шептят: "Нима още боли?"

© Нони Феркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нони, превържи си сърчицето, попий му сълзите и дано скоро можеш да отвърнеш на сенките : "Не, вече не боли!" Хареса ми стиха ти!
  • Чудесно, силно въздействащо,емоционално!Поздравления!
Предложения
: ??:??