19.03.2009 г., 3:03 ч.

Когато осъзная, че те няма 

  Поезия » Друга
1586 0 11

Когато осъзная, че те няма,

очите ми се пълнят със сълзи.

А любовта към тебе е голяма...

И всеки ден все повече боли...

 

 

 

 

Когато осъзная, че отлитна

в безкрая някъде душата ти,

сърцето ми от болка се раздира...

И всеки ден все повече кърви...

 

 

 

 

Когато се почувствам пак самотна

и вперя поглед в звездното небе,

усещам, че баща ми се усмихва

и милва ме със двете си ръце.

 

-----

На 19.03.2009 г. се навършват 5 години, откакто баща ми го няма. Поклон!

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??