29.07.2013 г., 23:27 ч.

Когато пиша 

  Поезия » Друга
644 0 4

Когато пиша, сякаш съживявам се,
не просто се подреждат римите,
във всяка дума вграждам себе си,
и тук съм истинска и смелата.

Зад всеки ред ще видиш, пожелаеш ли,
душата ми, от тайните разголена
и само тук ще осъзнаеш истини,
които съм прикрила зад мълчание.

Когато пиша, преоткривам себе си,
нов смисъл съм придала аз на думите.
Тук аз съм приказка, вълшебница,
на любовта дете съм. И мистерия.

14. І. 2012 г.

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??