16.04.2010 г., 22:30 ч.

Когато ще ти липсвам 

  Поезия » Любовна
2268 0 10

Когато ще ти липсвам,
ще съм същата -
такава, дето в блянове ме виждаш,
обичаща, спонтанна и прегръщаща,
оставила следи във теб съзиждащи.

Когато ще ти липсвам,
ще се връщам
в ония дни и нощи незабравени,
ще те прераждам и ще преобръщам
света ти със магия неподправена.

Когато ще ти липсвам,
ще съм струната,
която само ти ще си докоснал,
в забързаните делници препъната,
но в себе си сърцето твое носеща.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??