20.03.2006 г., 21:11 ч.

когато си отидеш 

  Поезия
1089 0 6
КОГАТО СИ ОТИДЕШ
Когато си отидеш
и всичко тука опустее
и птиците и песните заглъхнат,
а дърветата останат голи.
Тогава вратата тихо ще затворя,
ще седна в тъмното до беля прозорец
загледана в ярките звезди
и ще разкажа тихо на нощта
защо съм тъжна и защо те няма,
защо не пеят птиците на двора
и защо окапаха листата...
Но сега си тук,нищо че и двамата мълчим
и куфара за път е стегнат.
Когато си отидеш ще разкажа...

© Недка Григорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??