31.08.2019 г., 8:31 ч.

Когато слушаш Италиански шансон 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
461 1 1

Още един ден от живота ни се изниза,

като пясъка във пясъчен часовник,

Още един ден без теб залеза изпращах

и ти ми липсваше до болка...

Още един ден без теб  влюбените наблюдавах

как държат се за ръце и вървят в една посока.

Слушах улична певица как припява

за Голямата любов - италиански шансон

под звуците на плачеща китара...

Приседнах. Сълзите замъглиха очите ми, 

но  продължавах да те търся сред преминаващите хора...

В едно съм сигурна и зная

ще те чакам, ще те търся, ще те жадувам,

но искам да се намерим и да бъдем заедно

все някога на времето в безкрая...

Едно се моля - дано това е скоро,

защото от любов аз просто полудявам...

 

https://youtu.be/zLX9WdZiHJA

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря! А сега се стягам за път. Връщам се в блатото...
Предложения
: ??:??