Когато свърши времето ще ме очакваш -
самотна странница на вечен кръстопът.
Ще дойда там след вятър тих повяващ
от коридора тайнствен - връзката с Отвъд.
Ще ме усетиш - призрак бял в астрала,
живял на дъното на безконечен лабиринт.
Лишен от бог и сатана от земно тяло,
но оцелял в утробата на спомена любим.
Ще станем с теб единственото цяло
разполовено някога от гилотинен миг.
От бездната на мрака просияло
и от реликтовия свой родилен вик!
https://www.youtube.com/watch?v=6DAFqbR6NFo
© Младен Мисана Всички права запазени