24.01.2014 г., 16:23 ч.

Когато те няма 

  Поезия » Любовна
601 1 0

Ни ден, ни нощ е... когато те няма -
между рая и ада - между смях и сълза.
Ден за ден животът ми минава,
без теб, моя мъка и мечта. 


Нестихващо желания, заспало на прага,
чака да те посрещне от път.
Една сълза напразно пропиляна,
проряза лицето, сподави ми гласът.

Без думи, така ти говоря -
въздишка, един по-истински звук.
Едно желание, което със сърцето ще отроня
за да посрещна наново, самота и студ.

Когато те няма, просто когато те няма,
се борят в мен, феникса и смъртта.
Но над тях както винаги наделява,
без разрешение за присъствие - любовта.

© Миглена Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??