14.10.2005 г., 2:08 ч.

Когато ти мълчиш....... 

  Поезия
1467 1 3
Когато ти мълчиш,
забравена усмивка топли тишината.
Когато ти мълчиш,
ме гали вопъл на щурец самотен.
Когато ти мълчиш,
небето слива се с земята..................

Когато ти мълчиш,
кръвта чертае истините в мрака,
Когато ти мълчиш,
плодът утробата разкъсва.
Когато ти мълчиш,
свещено цвете,огнен шепот чака.
Когато ти мълчиш,
реката в мен е мръсна...
Когато замълча и  аз,
ще бъде твърде....твърде късно.

© Ани Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??