19.12.2009 г., 14:39 ч.

Когато тя е до теб 

  Поезия » Любовна
880 0 2

Когато тя е до теб


Когато вечер те гали луната

и Нея предчувстваш по аромата,

знаеш, че няма сънят да е само мечта,

а кратка ще бъде за вас вечността.


И когато луната затвори очи...

Тя пухеното легло ще посочи 

и ще се слеят души и тела,

и не са нужни думи - само дела.


А когато слънцето сутрин крещи ти "Стани"

и искаш стъклата да бяха стени...

Тя единствена може да помни!

Да затъмни ярките светлини!

© Зорница Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??