1.06.2016 г., 7:55 ч.

Когато в тебе заплача 

  Поезия » Еротична
780 1 18

Когато в тебе заплача

 

Когато във тебе заплача,

а твоите сълзи в мен завалят,

и  дъхът ти помитам с косата -

Рошлата твоя когато става ти път.

 

Когато краката ти просто ме спрат -

да се излея в пенливо шампанско.

Ръцете ти, когато ме здраво държат -

да остана под теб още миг, още малко –

 

И името свое –  не зная, не казвам,

оставам само по Жена и съблазън –

тогава, пулсът в сърцето ти ставам,

и Аз съм Ти - до последния спазъм.

 

Когато ме любиш, съм дивият мак –

горяща до алено факла сред мрак.

Когато притихна, заспивам в лале -

на сушина – капчица в топли ръце.

 

Рене

 

© Ренета Първанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??