Когато в тебе заплача
Когато във тебе заплача,
а твоите сълзи в мен завалят,
и дъхът ти помитам с косата -
Рошлата твоя когато става ти път.
Когато краката ти просто ме спрат -
да се излея в пенливо шампанско.
Ръцете ти, когато ме здраво държат -
да остана под теб още миг, още малко –
И името свое – не зная, не казвам,
оставам само по Жена и съблазън –
тогава, пулсът в сърцето ти ставам,
и Аз съм Ти - до последния спазъм.
Когато ме любиш, съм дивият мак –
горяща до алено факла сред мрак.
Когато притихна, заспивам в лале -
на сушина – капчица в топли ръце.
Рене
© Ренета Първанова All rights reserved.