13.11.2007 г., 17:49 ч.

Когато всички спят 

  Поезия » Еротична
1364 0 5

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Шепот, разпръснати брилянти, огнени искри.
Вятърни коси, пясъчни нозе.
Забранени прегради, шеметни жени
поглеждат две очи, покварени от меките криле.

Спокойствие - градът замръква.
Бавно гаснат всички светлини.
Страст - всичко втренчено замлъква,
помирисани и видяни през сенчести гори.

В точен час всичките заспиват.
Аз оставам с догарящата свещ.
Чакам да дойде часа да се преливат
две стенещи лица с копнеж.

Стрелката се премества, часовникът заудря.
Сърцето бясно изскача от гръдта.
Имаш ли нужда
да те стопля от студа?

Лампата изгасва, сетивата се усилват.
По носа ти - лек канелов аромат.
Не, тази вечер няма да те насилват,
тази вечер ще се слееш с водопад.

Тъмнината се стоварва
и обагря с тъмен цвят нашите тела.
Със златист тен ни дарява и луната -
подвластничка на нашите дела.

А ние рисуваме изкуство,
по-цветно от всички цветове!
В този час се отдаваме на непознато чувство,
непознато дори за наш`те светове.

Тихо е, тъмно е, само твоите очи блещукат.
Аз пея с мълчание.
В нощта две жадни лица се целуват
и обагрят дори цветята със желание.

Косите ти тъй меки се преплитат
и разливат между мойте пръсти.
Очите ми те гледат и те питат:
"Ще бъдем ли отново същи?"

Тялото ти е по-меко от коприна.
То топли моето, то топли и душата.
В тази зимна нощ аз няма да изстина!
Ще се прегърнат ли сърцата?

В този късен час аз никога няма да спя.
Часът ще мълчи и ще ни закриля.
Той ще пази нашите тайни, ще е пазител и на любовта,
заради нас ще спира.

Ще се помни още дълго този аромат на канела, този свеж въздух,
това ледено и гладко тяло.
Винаги ще съжалявам, че може би избързвах,
винаги би ми се искало да те погаля още малко.

© Милена Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво, невероятно е.Поздрави и пълно 6 от мен.
  • Валентина нарочно е направено..Така разбъркано според мен се чувства по-силно емоцията.
  • Прекрасно е! Емоцията е много голяма, внушително е!
    Поздрави!6+
  • Чудесно е като идея и емоция!
    Технически има нужда от доизпипване.
    Малко са объркани времената на места
    или това е търсено нарочно?
  • Невероятно !
Предложения
: ??:??