Коктейл Надежда,
Вяра и Любов
Надежда, Вяра и Любов –
коктейл, от три в едно, готов.
Разбит от бармана Живот –
тоз безсловесен полиглот.
Поднесен сутрин за закуска,
за обед, за вечеря вкусна.
Съдбата ни е сервитьорка.
Ах, таз изменчива клакьорка!
Без всички ще е много трудно,
и времето ще крета мудно.
Със тях единствено умеем
да раждаме... и да стареем.
© Надежда Борисова Всички права запазени