Sep 16, 2008, 11:30 PM

Коктейл Надежда, Вяра и Любов 

  Poetry
666 0 2

 

    Коктейл Надежда,

       Вяра и Любов

 

Надежда, Вяра и Любов –

коктейл, от три в едно, готов.

Разбит от бармана Живот –

тоз безсловесен полиглот.

 

Поднесен сутрин за закуска,

за обед, за вечеря вкусна.

Съдбата ни е сервитьорка.

Ах, таз изменчива клакьорка!

 

Без всички ще е много трудно,

и времето ще крета мудно.

Със тях единствено умеем

да раждаме... и да стареем.

 

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??