26.12.2008 г., 19:57 ч.

*Коледа* 

  Поезия » Друга
902 1 8

Коледа е! Коледни мечти

се сипят във нощта, валят,

Коледа е - Рождество Христово

хората си честитят!

Коледа е! Нека сме добри,

нека мислите лоши заспят,

нека коледно в нас да блести

надеждата на този свят!

Коледа е! Свята нощ!

Коледа е! Свещите горят!

Потънали във коледен разкош,

хората си честитят!

                             Честита Коледа, Приятели!

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??