Коледа е! Коледни мечти
се сипят във нощта, валят,
Коледа е - Рождество Христово
хората си честитят!
Коледа е! Нека сме добри,
нека мислите лоши заспят,
нека коледно в нас да блести
надеждата на този свят!
Коледа е! Свята нощ!
Коледа е! Свещите горят!
Потънали във коледен разкош,
хората си честитят!
Честита Коледа, Приятели!
© Светла All rights reserved.