Коледата невъзможна
В Маями бийч, на слънчев плаж,
(около коледната дата)
три мацки вече пети час
опъват палаво телата...
Блондинки... Устни, силикон...
Облети в плажно масло,
размахват гриви без бретон
със поглед "Всичко ми е ясно"...
Обаче, май въпрос един
тормози русите главици
и те премигат с тежък грим,
въртят дупèта, друсат цици...
"Дали сега във тоя пек
ще дойде Коледният старец...
Ма, той нормален ли е тоз човек?...
Ще дойде друг път... Ядец!
Така навлечен със балтон,
с ботуши, шапка и елече,
чувал нарамил, плувнал в пот,
и ще мирише отдалече?"
Подарък?... Никоя не ще!
Поклащат палаво главици...
Не били слушали... Сефте...
На тоя плаж и с тез... къдрици...
Стихото беше написано за Коледния конкурс ;)
© Сиси Всички права запазени