Dec 25, 2014, 4:39 PM

Коледата невъзможна 

  Poetry » Humour
783 0 2

        Коледата невъзможна


В Маями бийч, на слънчев плаж,

(около коледната дата)

три мацки вече пети час

опъват палаво телата...


Блондинки... Устни, силикон...

Облети в плажно масло,

размахват гриви без бретон

със поглед "Всичко ми е ясно"...


Обаче, май въпрос един 

тормози русите главици

и те премигат с тежък грим,

въртят дупèта, друсат цици...


"Дали сега във тоя пек

ще дойде Коледният старец...

Ма, той нормален ли е тоз човек?...

Ще дойде друг път... Ядец!


Така навлечен със балтон,

с ботуши, шапка и елече,

чувал нарамил, плувнал в пот,

и ще мирише отдалече?"


Подарък?... Никоя не ще!

Поклащат палаво главици...

Не били слушали... Сефте...

На тоя плаж и с тез... къдрици...




Стихото беше написано за Коледния конкурс  ;)

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??