10.12.2008 г., 9:50 ч.

Коледно... 

  Поезия » Друга
641 0 12
На всяка коледна елха
да светят мънички слънца,
като утринна зора,
като падащ сняг в тъма,
да се носи песента,
що я помним от деца:
на чудния камбанен звън,
във коледния звезден сън,
как с нежност фея долетя
и сгря най-тъжните сърца,
а добрият Дядо Мраз -
изненада всички
със подаръци и сняг.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??