Dec 10, 2008, 9:50 AM

Коледно... 

  Poetry » Other
639 0 12
На всяка коледна елха
да светят мънички слънца,
като утринна зора,
като падащ сняг в тъма,
да се носи песента,
що я помним от деца:
на чудния камбанен звън,
във коледния звезден сън,
как с нежност фея долетя
и сгря най-тъжните сърца,
а добрият Дядо Мраз -
изненада всички
със подаръци и сняг.

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??