30.12.2016 г., 21:39 ч.

Коледно желание 

  Поезия » Друга
304 0 1

За Коледа, моля, ела си

и прегърни ме тихо в съня.

Не, не искам подаръци,

а само да вярвам, че си тук.

За кратко при мен остани,

завий ме в снежната вечер,

тихо по челото ме целуни,

да знам, че добре си.

Липсва ми усмивката твоя –

в коледната нощ ми я подари

и когато събудя се, моля,

да помня съня си, и теб...

както преди.

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??