На Коледа, сред всички чудеса,
надявам се на вечер най-нормална:
Една Снежанка с късичка пола
да кацне с мен на дървената спалня!
Да бъде с модно, розово бельо,
и с шапка със помпонче, на главата!
Да скача с мен на мекото легло
с бутилчица шампанско във ръката!
Да спретнем с нея луда веселба,
шампанското да хвръкне по стените!
Да сърбам жадно пяната с уста,
направо - на Снежанка от гърдите!
Да скърца дълго старият креват,
съседите да слушат - настървено!
Да гръмна с оглушителен снаряд,
в звездите да погледна - изтощено!
Изобщо - днес не чакам чудеса,
очаквам само приказна Принцеса!
Събрал съм кинти, мога да платя,
разпитайте и давам ви адреса!
Юри
Йовев
Декември
2019 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени