27.05.2022 г., 14:31 ч.

Колелото на живота 

  Поезия » Философска
297 4 7

… ако в мен изгуби вяра 
КОЛЕЛОТО на живота
и ме спъне с крясък: „'зЕми да се спреш!” 
-
к’во ми пука.

КОЛЕЛО, педали…
Пускам ги за продан
и напред си продължавам пътя. 

 

Пеш.

© Лора Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??