May 27, 2022, 2:31 PM

Колелото на живота 

  Poetry » Phylosophy
298 4 7

… ако в мен изгуби вяра 
КОЛЕЛОТО на живота
и ме спъне с крясък: „'зЕми да се спреш!” 
-
к’во ми пука.

КОЛЕЛО, педали…
Пускам ги за продан
и напред си продължавам пътя. 

 

Пеш.

© Лора Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??