6.07.2012 г., 22:05 ч.

Колибката 

  Поезия » Друга
504 0 1

Колибката

 

Вървях в гората, рукна дъжд.

Укри ме там колибка малка.

Благослових добрия мъж

направил я от кал и камък...

 

Оставил я за сушина

на хора и на горски твари

и знам: с душевна добрина

е зидал кривите дувари...

 

А кой е бил, това не знам...

Навярно в работа улисан

той името си горе, там

над входа, после не изписал...

 

д-р Коста Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??