29.02.2016 г., 18:09 ч.

Колко хубава е Тя! 

  Поезия » Друга
713 0 1

Колко хубава е Тя!

 

Търсиш, искаш да си с нея,

вярваш, тя ще е до теб

и надеждата остава,

любовта е твоят лек...

 

Всеки някак я желае

и показва ни го тук,

във картини и колажи,

в стих, есета, с песента...

 

Снимай я, не се отказвай,

други търсят я с очи,

наслаждават се и чакат

нови творчески мечти...

 

Всеки може да я види,

всеки може да твори,

помисли си и опитай,

никак, никак не боли...

 

Гледай, слушай и чети,

докосни онези мечти,

потърси и любовта,

колко хубава е тя!...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хaресaх стихчето! Винaги те води крaсотaтa! Умението дa споделяш .Дa твориш!!
Предложения
: ??:??