27.03.2009 г., 7:44 ч.

колко още мога 

  Поезия » Друга
614 0 3

колко още
мога

да
държа
ръката си извита
в смъртоносен
туш
в очакване
на малки
жестове


питам се
така ли ще е
всеки път
така ли
ще ми пари
под очите


та аз
дори не
беля лук

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??