Мъничка моя звездичке,
слънчице мое в нощта,
колкото аз те обичам,
никой неможе така.
Топли са твоите устни,
гореща е твоята плът,
очите ти - безкрайни небеса,
от коприна е твоята душа.
Съмнение властва във тебе,
съмняваш се в мене, нали?
Аз тъй покорно обичам,
всички нощи, години и дни!
© Ралица Илиева Всички права запазени