Комарджия в живота съм, нещастен
нито първи оставам, нито последен,
искам от всичко, избирам си класни неща,
нищо не мога, бягам по ръба на света.
Комарджия в любовта съм, нищо не давам,
всички женички прикотквам с искреност и чаровност,
връзват ми доста, но тази която обичам не ми дава възможност,
явно открила във мене непоправима помпозност.
Комарджия съм жалък, неприкрит непукист
вземам всичко... душата, сърцето, ума,
нямам милост – в живота всичко е риск,
иначе се представям за кротък, благ моралист.
Комарджия съм, всичко рискувам,
само тебе не мога да имам в нощта,
ще заложа на червено, като кръвта във наш'те сърца,
за да видя късмета си тук и... сега.
© Борислав тодоров Всички права запазени