29.05.2004 г., 0:32 ч.

Конска Снимка 

  Поезия
1237 0 0
Гледаш ме непрекъснато гледаш ме с бавните си конски очи
Благодатно меки все прощаващо големи
Насълзен ти се виждам през мокрите ти зеници размекнато раз плакан
Бялото петно започващо от челото завършва точно до пълнолунните ти устни…
Бялото петно …чудно ми е как нелепо контрастира на чернобялата ти същност
За там е направено за там са всичките ти несъществуващи петна от които си лишен по Рождение.

© Весел Ин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??