24.11.2020 г., 20:50 ч.  

Копнеж (За моята любима Таня Мир) 

  Поезия » Любовна
261 2 0

Копнея аз да те целуна

Копнея аз да погаля твоите коси

Копнея туй прекрасно тяло да прегърна,

но най-вече копнея ти да си до мен

и любовта и сърцето си ти да ми дадеш.

 

Ти сияеш като цвете,

никнещо през утрото на любовта.

Ти прекрасна моя

с аромат на ванилия

подлудяваш мен и

сърцето и душата ми копнеят те за теб.

 

Сърцето ми изгаря,

тъй като не мога да те зърна.

Но уви аз разбрах,

че ти с трепет

очакваш аз да те доближа,

и нищо не ще застане между нас,

защото копнежът е по-силен

и по-голям от всичко на света!

Как да ти призная,

че ти единствена присъстваш в мислите ми,

но знам само едно,

че поривът на любовта се засилва с всяка изминала секунда

и такъв е животът мила моя.

Копнението е любовта да възтържествува!

 

Посвещавам това стихотворение на моята любима Таня Мир

Автор: Даниел Кинг

© Даниел Кинг Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??