Копнея аз да те целуна
Копнея аз да погаля твоите коси
Копнея туй прекрасно тяло да прегърна,
но най-вече копнея ти да си до мен
и любовта и сърцето си ти да ми дадеш.
Ти сияеш като цвете,
никнещо през утрото на любовта.
Ти прекрасна моя
с аромат на ванилия
подлудяваш мен и
сърцето и душата ми копнеят те за теб.
Сърцето ми изгаря,
тъй като не мога да те зърна.
Но уви аз разбрах,
че ти с трепет
очакваш аз да те доближа,
и нищо не ще застане между нас,
защото копнежът е по-силен
и по-голям от всичко на света!
Как да ти призная,
че ти единствена присъстваш в мислите ми,
но знам само едно,
че поривът на любовта се засилва с всяка изминала секунда
и такъв е животът мила моя.
Копнението е любовта да възтържествува!
Посвещавам това стихотворение на моята любима Таня Мир
Автор: Даниел Кинг
© Даниел Кинг All rights reserved.