16.08.2017 г., 10:20 ч.

Копнежи 

  Поезия » Любовна
256 1 1

КОПНЕЖИ

 

Косите ти побеляха любов,
очите ти потъмняха от времето,
но онази същата нежност, любов,
 всеки път като те погледна обзема ме...

 

Като огън любов,
като буря,
като заник от жар,
            от обичане...,
като водна стихия, любов, 
като ТЕБЕ!
Достатъчна!
Силна!

 

И без тебе, любов,
и без тебе,
Все още там някъде бия,
с онази същата нежност, любов,
за тебе, любов, тихо копнея...

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??