30.01.2020 г., 12:18 ч.

Коприна и сатен 

  Поезия
363 1 3

Не мога да се спра да те целувам.

Дъхът ти е горещ безкраен ден.

И пръстите не спират да рисуват

по кожата - коприна и сатен.

 

Ръцете ми в косите ти се скриват,

лицето ти по-близо е до мен.

А устните ми вихрено се сливат

със твоите - коприна и сатен.

 

Съгласна ли си заедно да открием

как вечността превръща се в момент?

Поглеждаш ме и нежно ме обливаш

с очите си - коприна и сатен.

© Ивайло Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??