19.09.2009 г., 19:54 ч.

Коридор 

  Поезия » Друга
353 0 1

Вървя през мрачен коридор,

на стените начертано е,

като във адски пъзел,

невъзможната любов.

 

Всичко свършило е вече,

обратен път назад не виждам,

а във мене химикалка няма,

нищо не мога да поправя.

 

Ще продължа,

ще пристъпя аз напред

и ще драскам с нокти по стените,

ще дълбая нови пътища,

чуждите животи,

пък дано една промяна

и моето сърце да стопли.

© Виктория Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??