3.06.2007 г., 12:20 ч.

Кошмар 

  Поезия
413 0 3
 

Кошмар

otkrovenia.com



На Марс се разрази страхотна буря.

Напълни дробовете ми със прах.

Ах, как се молех аз да се събудя.

Кошмара да премахна не успях.


Погледнах към небето замъглено.

Земята синя в него не съзрях.

Последен гърч. Съзнание стеснено.

Задавен вопъл... и след туй умрях.


Сърцето ми туптеше ускорено.

Пробудих се и вече съм разбрал.

На бъдещ астронавт, определено,

смъртта, в съня си, аз съм преживял.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??