15.01.2010 г., 17:18 ч.

Кошмар 

  Поезия » Хумористична
627 0 13

Сънувах се със ново амплоа -

най-касова поп-порно-фолк звезда,

Паричков със портфейл ме спира,

а Мераклийски черпи ме със бира,

отказвам с гордо вдигната глава -

концерт съм имала във НДК.

По жълтите павета в чизми крача,

готова съм за всякаква задача,

подлагам бюст, бедра, снага,

за автограф ме чака цялата страна.

И ето ме - на сцената на НДК,

посрещат ме с аплодисменти на крака,

но ужас - вместо микрофон в ръка -

държа перука от паунови пера...

Събуждам се обляна в пот...

Здравей, обикновен живот!

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??