21.01.2012 г., 5:06 ч.

Котенцето на Ани 

  Поезия » За деца
681 0 2

Ани котенце си пожела.
Подариха ù го чак сега.
Дълго, дълго чака тя,
но дочака радостта!

Котенцето тъй гальовно,
на  момиченце подобно,
мърка нежно със любов
и се гушка с благослов.

Мили, сладки две душички.
Ето, радват им се всички.
Мама, татко, вуйчо, стрина
стават весела дружина
!

tanelia
15.01.2012

© Мариана Георгиева -Танелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??