Jan 21, 2012, 5:06 AM

Котенцето на Ани 

  Poetry » For kids
678 0 2

Ани котенце си пожела.
Подариха ù го чак сега.
Дълго, дълго чака тя,
но дочака радостта!

Котенцето тъй гальовно,
на  момиченце подобно,
мърка нежно със любов
и се гушка с благослов.

Мили, сладки две душички.
Ето, радват им се всички.
Мама, татко, вуйчо, стрина
стават весела дружина
!

tanelia
15.01.2012

© Мариана Георгиева -Танелия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??