22.12.2014 г., 7:38 ч.  

Котка и таралеж 

  Поезия » Еротична
730 0 2

Като мокро и хърбаво коте

изпълзява нощта върху нас.

Ти показваш си острите нокти,

ставам аз таралежен от страст.

 

И те хвърлям на мокрото ложе

на чаршафа, по-беден от влас.

Само мисъл една ме тревожи,

че дете си от горния клас.

 

Но в леглото, след бурните ласки,

вече суха, с невиждана мощ,

скрила нокти, на пориви властни,

с мен разтваряш се в черната нощ.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??