22.10.2015 г., 11:24 ч.

Крадец 

  Поезия » Любовна
452 0 5

Промъкна се като крадец,
отмъкна ми сърцето и избяга.
Заключил си го в тъмният дворец
и обявил си го като награда.
А то горкото страда всеки ден,
надява се, че може да избяга,
нали си чул за птицата в плен,
превръща се веднага в жаба.
Не беше май така, но все едно,
сърцето си е мое и го искам,
ще го превърна огнено кълбо
ще те дамгосам, стига да поискам.
Ще ти изпратя после леден дъжд,
да зъзнеш, в теб да се разплиска
и пак ще си един самотен мъж,
адреса знаеш - беше до поискване.

© Мая Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??